Vliegsessie op afspraak

Agenda & Reservering | Tarieven

Een standaard vliegprogramma voor één tot maximaal 15 personen duurt drie uur.

Vliegsessies zijn heel geschikt voor een familie-event, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje,
of zomaar een uitstap met de kaartclub, of voor de verjaardag van een zoon of dochter die piloot wil worden. Kijk voor dit laatste ook bij Cadeaubon.

Wat mag je verwachten?

Na binnenkomst krijg je een korte instructie. We vertellen je hoe een vliegtuig vliegt en hoe je het bestuurt. Daarna neemt de instructeur je mee naar de cockpit en leert je opstijgen, navigeren en weer landen op een vliegveld.

Afhankelijk van het aantal bezoekers zetten wij één of meerdere vluchtsimulatoren in. Zo krijgt iedereen de kans om minstens een half uur zelf te vliegen. Daarnaast kan je meevliegen met anderen, luisteren naar de luchtvaartverhalen of gezellig bijkletsen met je gezelschap. Koffie, thee of frisdrank zijn inbegrepen*.

  1. *) Wij hebben geen restaurant of cafetaria. Zie eten & drinken in de buurt

De Beechcraft Baron

Het panoramische uitzicht van deze simulator is adembenemend. Soms kan je zelfs een rondvlucht maken boven je eigen woonomgeving. Heel realistisch! Wie niet meevliegt ziet de prestaties van de anderen. Dikwijls spannend, soms hilarisch. Maar meestal kan je aan het eind van de sessie al redelijk zelfstandig vliegen.

De Airbus A310

Tot besluit van je bezoek starten we meestal de simulator van de Airbus A310** op. Dan mogen vier personen in de grote cockpit plaatsnemen. Je krijgt een boeiende uitleg over al die schakelaars, meters en lichtjes, en ook hoe de vliegers dat allemaal onder controle houden. We starten de motoren… en de tijd vliegt! NIEUW! Een speciale drie uur durende vliegsessie** met de Airbus 310 behoort voortaan eveneens tot de mogelijkheden.

  1. **) Zie tarieven voor de energietoeslag voor en/of een speciale vliegsessie met de Airbus 310 

Ook andere ‘kom in de cockpit’ programma’s zijn mogelijk.

Heb je speciale wensen, zoals het overwinnen van vliegangst, de training voor een grading of een bijzondere ontvangst? Laat het even weten via info@vluchtsimulatie.nl dan nemen wij snel contact op voor nader overleg.

Meer weten? Zie Collectie, Foto’s of interessante Weblinks